Představujeme HR ambasadory CPI Hotels

Kdo je HR ambasador? Člověk, který reprezentuje naše hodnoty jako jsou týmová práce, příležitost, profesionalita nebo zodpovědnost.

Jaroslav Kotík

Jaroslav Kotík

Pozice: F&B Manager, Clarion Hotel Prague Old Town, ve firmě od roku 2008

„V CPI Hotels, konkrétně v Clarionu pracuji více než 11 let a stále mě to baví. Práce je pro mne velmi důležitá, ale jsem rád, že mám i čas na své koníčky. Cvičení se věnuji od svých 15 let, před lety jsem se začal věnovat přírodnímu bodybuildingu, což zahrnuje trénink až šestkrát týdně, někdy i dvoufázově. Motivací je pro mě zdravý životní styl, dobře fungující a zdravé tělo a touha překonávat sebe sama. Naopak sport mi vrací i vlastnosti, které využiji i v pracovním životě – trpělivost, schopnost zakousnout se a dosáhnout svého cíle. Vzhledem k mé lásce ke sportu oceňuji hlavně dotovanou Multisportku a vstupenky na sportovní utkání.“

#akce #WorkLifeBalance

Radka Maťašovská

Radka Maťašovská

Pozice: Ředitelka Buddha-Bar Hotel Prague, ve firmě od roku 2010

„Ve firmě jsem měla možnost seznámit se s různými odděleními a začít jak se říká „od píky“. Začínala jsem na recepci, pracovala jako F&B manažerka, v operations nebo jako Rooms division manažerka. V poměrně mladém věku jsem dostala důvěru být na vedoucí pozici jako ředitelka Clarion Hotelu Špúindlerův Mlýn, což pro mě byla nejen velká příležitost, ale také škola. Za to jsem velmi vděčná. Práce ředitelky je velmi různorodá, je to hlavně o práci s lidmi, jak se zaměstnanci, tak s hosty. Musím mít přehled, co se děje v kuchyni, na recepci, na place, v housekeepingu. Rozhodně to není stereotyp a každý den je jiný. To mě baví“

#růst #karierní postup

Miroslav Soukup

Miroslav Soukup

Pozice: šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague, čerstvý držitel ocenění Restauratér 2019 AHR ČR, ve firmě od roku 2007

„Práce v kuchyni je vždy o lidech, bez skvělého týmu daleko nedojdete. Chci vychovat a inspirovat mladou generaci kuchařů, která se nebojí vzít za práci a udrží gastronomii prestiž, kterou si zaslouží. Je to krásná práce, která mě provází po celou pracovní kariéru. Kuchyně odhalí charakter, pokud se na někoho můžete spolehnout v kuchyni, většinou se na něj můžete spolehnout i v životě.“

#zkušenosti #školení #vzdělávání

David Jedinák

David Jedinák

Pozice: číšník, restaurace La Brasserie, Imperial Hotel Ostrava, v CPI Hotels od roku 2014

„V servisu hotelu Imperial pracuji již od vyučení, nastoupil jsem sem hned po škole. Nejraději na své práci mám komunikaci s hosty. Mám radost, když jim můžu doporučit kvalitní víno nebo připravit dobrou kávu. Když jim prostě chutná. Práce je pestrá, rád jezdím i na akce mimo hotel, když zajišťujeme eventy a catering pro klienty. Ve volném čase se gastronomii již příliš nevěnuji, je to tak trochu nemoc z povolání, při návštěvě podniků vidím vše z té pracovní stránky a nedokážu vypnout. Relaxem je pro mě čas strávený s přítelkyní a hudba, hlavně hip-hop.“

#hosté #servis

Lenka Brutovská

Lenka Brutovská

Pozice: Finanční analytička, Generální ředitelství, ve firmě od roku 2005

„V CPI Hotels jsem si prošla různé pozice - přes ředitelskou funkci po e-commerce. Získala jsem spoustu cenných zkušeností, firma mi vždy vyšla vstříc a já měla možnost uplatnění podle svých momentálních časových možností i po návratu z rodičovské dovolené. Na své práci si cením toho, že mohu pracovat v oboru, který jsem vystudovala, tedy ekonomice a financích. Mám možnost nahlédnout do fungování našich hotelů po finanční stránce a mám přehled, jak firma téhle velikosti funguje.“

#rodina #benefity

Nastavení cookies